Despre Noi

Afacerile mici și mijlocii din România se confruntă cu o serie de provocări, inclusiv o piață extrem de competitivă și resurse limitate. 

Realizarea unei cercetări de piață poate fi o modalitate crucială pentru orice afacere de a rămâne în fruntea competiției și de a lua decizii informate cu privire la operațiunile și strategiile folosite.


“Piața și Competitorii” este o agenție de marketing digital specializată în cercetare de piață pentru afaceri mici și mijlocii din România. 

Echipa noastră de cercetători experimentați are acces la date financiare complete pentru toate companiile din România din ultimii 5 ani, ceea ce ne permite să oferim clienților noștri statistici importante și analize aprofundate.


Prin folosirea datelor noastre financiare extinse și a experienței noastre, putem ajuta clienții noștri să identifice oportunități de creștere, să analizeze tendințe și modele în piață și să dezvolte strategii de marketing eficiente.

Viziunea

Viziunea noastră este de a fi principalul furnizor de studii de piață și de informații pentru companiile din sectorul digital. 

Ne propunem să ne ajutăm clienții să ia decizii în cunoștință de cauză și să rămână în fața tendințelor din industrie prin cercetări complete, fiabile și actualizate.

Misiunea

Misiunea noastră este de a da posibilitatea întreprinderilor să aibă succes în peisajul digital în continuă evoluție.

Ne străduim să furnizăm perspective care sunt acționabile, relevante și oportune și să le oferim clienților noștri instrumentele de care au nevoie pentru a lua decizii strategice.

Suntem dedicați să furnizăm cercetări și analize de cea mai înaltă calitate și să căutăm în mod constant modalități noi și inovatoare de a ne servi mai bine clienții.

Valori & Credințe

Credem în puterea datelor pentru a conduce la succes.

Ne angajăm să furnizăm cercetări și analize de înaltă calitate care să îi ajute pe clienții noștri să ia decizii în cunoștință de cauză.

Prețuim integritatea, transparența și profesionalismul în tot ceea ce facem.

Ne străduim să construim relații pe termen lung cu clienții noștri, bazate pe încredere și beneficii reciproce.

Suntem dedicați îmbunătățirii și inovării continue, pentru a ne servi mai bine clienții și pentru a rămâne în fața tendințelor din industrie.

Credem în importanța diversității, a echității și a incluziunii și ne străduim să creăm o cultură a locului de muncă favorabilă.

 

Dacă ți se pare interesant ce facem, te invităm să aplici pentru pozițiile la care consideri că poți contribui, învăța sau dezvolta.